Maison Couleur Fan

Ben jij al fan van Maison Couleur en krijg je maar niet genoeg van het concept? Of ben je net nieuwsgierig naar wat bewust verwennen allemaal inhoud en wat je allemaal kan beleven?
 
Meld je dan aan als Maison Couleur Fan en maak kans op gratis producten en behandelingen.
Bio kapsalon, natuurkapster.JPG
kruidigadvies.jpg
kruiden.JPG
haarborstel.jpg
Wat mag je als Maison Couleur Fan verwachten?

Per maand  maak je kans om geselecteerd te worden om een product of dienst gratis uit te proberen. Dit kan in het salon zijn maar kan ook per post naar je thuis verzonden worden.

Wat ga je als Maison Couleur Fan doen? 

Afhankelijk van het product of de dienst krijg je 2 weken de tijd om het uit te proberen. Producten krijg je thuis per post, voor diensten vraag ik een afspraak te maken. Nadat je het hebt kunnen uitproberen verwacht ik van jou:

  • 3 leuke foto's van hoe jij het product of dienst hebt gebruikt/ervaren.   (Je hoeft geen professionele fotograaf te zijn en ik help graag waar nodig!)

  • Een korte reviewtekst op de facebook pagina van Maison Couleur

  • Een korte reviewtekst op de Google review pagina van Maison Couleur

Wat krijg je als extra bedanking ? 
  • Als Fan mag je het product na afloop gratis houden of heb je recht op een cadeaubon. Ieder product of dienst dat je kan uitproberen gaat zijn eigen voorwaarden hebben en zal dus op voorhand ook besproken worden met jou.

Ben je nog geen Maison Couleur Fan ? 
  • Meld je aan door het onderstaand formulier in te vullen.

  • Zodra ik je gegevens heb, kan je je opgeven voor het product of dienst dat die maand in de kijker staat. Matcht je profiel, dan mag jij het product of de dienst gratis uitproberen.

  • Producten en/of diensten gaan iedere maand via e-mail en social media in de kijker gezet worden. Check dus zeker je spam en volg Maison Couleur op Facebook en Instagram.