• Charlotte Bossens

Wij zijn niet de eersten die over natuurlijke haarkleuring nadenken


Het gebruik van planten voor kleurverandering van de haren is diep geworteld in de menselijke cultuur. Eeuwenoude geschriften berichten over succesvolle kleuring met bijvoorbeeld delen van de hennaplant bij de Egyptenaren. Egyptenaren gebruikten al aftreksels van gemalen bladeren en stengels van de hennastruik.

Met de uitvinding en verspreiding van chemische kleuring raakten natuurlijke producten enigszins in de vergetelheid.

De focus op duurzame, milieubewuste en vooral gezonde haarkleuring heeft in de laatste decennia tot een succesvolle herbeleving van de natuurgedachte geleid. Uit planten zoals cassia, salie, hibiscus of blauwhout worden vandaag basisstoffen gewonnen, die in verschillende combinaties en gewichtsverhoudingen een natuurlijk kleurbeeld verschaffen.

Meer weten? www.oliebe.com

#Haarkleuring

81 keer bekeken

Openingsuren:


Enkel op afspraak


Zon, en feestdagen  gesloten
 

0478 73 39 89

Nachtegaalstraat 30

3110 Rotselaar

BE0823.017.383

  • Grey YouTube Icon

© 2016 by Maison Couleur - All rights reserved - Webdesign Move-On design