DIENSTEN

Interesse in de Workshops?

Meer info Workshops

Ik stuur je alleen goed nieuws

VOLG MAISON COULEUR OP

  • Facebook Clean
  • Maison Couleur
  • Maison Couleur

Charlotte Bossens - mijn verhaal

Het begon met allergieën en overgevoeligheden...
 

Als kind had ik al last van huid- en gezondheidsproblemen. Met een heel arsenaal aan potjes en tubes kreeg ik langzaamaan alles onder controle. Tot ik, na mijn middelbare schoolstudies kapper en grime, startte als Freelance haar en make-up artieste. Lange werkdagen, overdosissen haarlak en make-up producten zetten me met mijn twee voeten op de grond: de allergieën en overgevoeligheden kwamen terug tevoorschijn…

... en eindigde met een ambitieus verwensalon voor haar, huid en make-up met een bewust groen randje

Ik ging op zoek naar gezonde producten, goed voor mens en milieu.

Een dermatologe en een diëtiste kruisten mijn pad. Ze deden me inzien dat niet enkel de producten, maar ook het totale plaatje, bewustwording en gezondheid centraal moeten staan. Hoe we ons vanbinnen voelen, stralen we uit naar buiten via onze huid en ons haar.

Een nieuw concept was geboren: Maison Couleur als verwensalon voor haar, huid en make-up met een bewust groen randje.

Ik wil mijn klanten verwennen door mijn zachte aanpak en door hen bewust te maken van hun innerlijke en uiterlijke schoonheid.

Wist je dat… 

         …Charlotte een echte duizendpoot is in Beauty? Ze schoolt zich voortdurend bij in binnen- en buitenland en volgde opleidingen kapper, grime, schoonheidsspecialiste, medische pedicure, aromatherapie en zelfs duurzaam ondernemen.

Elk jaar leert ze zowel bij collega’s als in verschillende opleidingsscholen de laatste nieuwe trends en technieken. 

         …duurzaamheid voor Charlotte erg belangrijk is? Ze wil een steentje bijdragen aan de maatschappij en het milieu en gaat ook in haar eigen zaak bewust om met water- en energieverbruik.

Meer over Charlotte's duurzame werkmethode.

Missie & Visie

Waarvoor ik sta


In Maison Couleur wil ik mijn klanten een totaalbehandeling en -beleving bieden. Je kan in mijn verwensalon terecht voor je haar, je huid én make-up. Ik zoek voor jou oplossingen of verbeteringen met een duurzaam resultaat en een zo klein mogelijke impact op het milieu.
Die duurzaamheid streef ik niet enkel na in mijn producten, maar in heel mijn manier van ondernemen. Ik wil heel bewust mijn steentje bijdragen aan de maatschappij en het milieu. Zo wil ik andere ondernemers inspireren om ook te werken aan duurzaamheid.


Waarvoor ik ga

Maison Couleur is niet zomaar een kapsalon of schoonheidscentrum: ik bied een totaalconcept aan met een bewust groen randje waarmee ik mijn klanten echt wil verwennen.
Gezondheid en duurzaamheid staan bij mij steeds centraal. Daarom maak ik in Maison Couleur mensen graag bewust van de producten die ze gebruiken en de invloed ervan op huid, haar én milieu. Zo kunnen mijn klanten veel langer genieten van het resultaat.
Ik wil dat wie buitengaat zich niet enkel mooier voelt, maar zich er ook bewust van is welke producten hij gebruikt. Daarom luister ik in alle rust naar de noden en wensen van mijn klanten. Dit maakt Maison Couleur tot een echt verwensalon.
Bij alle keuzes die ik maak voor Maison Couleur, is duurzaamheid het uitgangspunt, zowel voor mijn producten en diensten als in en rond mijn salon. Opleidingen duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaven me nieuwe inzicht.

 
 

Anderen over Maison Couleur

Lies

Mijn bezoekje bij Maison Couleur was een heel fijne, leerrijke ervaring. Hopelijk volgen er zo nog vele in de toekomst, en wie weet ga ik ooit nog met plezier naar de kapper. 

Niki N.

Charlotte knipt, met passie, je haren in hun natuurlijke vorm. Zij voelt precies aan wat nodig is. De natuurlijke haarkleuring voelt zacht aan, maakt je haren weer levendig en stralend. Top!

Kathleen S.

Bedankt voor de nieuwe coupe, warm ontvangst en uitleg over de producten.  Ik heb al heel wat leuke reacties gekregen.

Kathy

Dank u voor de pure verwennerij! 

Kathleen V.

De haarkleuringen van Charlotte zijn echt super.  Zacht, gevoed haar, geen jeuk, helemaal natuurlijk. Charlotte maakt tijd voor je vrij en je haar wordt er echt gelukkig van!

Please reload

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
Skin
Skin
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom