Diensten

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Ik stuur je enkel goed nieuws!

VOLG MAISON COULEUR OP

  • Facebook Clean
  • Maison Couleur
  • Maison Couleur

Diensten Maison Couleur

Maison Couleur Hair

Vooraleer ik begin met het knippen, plantenkleuren of stylen van de haren bespreken we samen uitgebreid

je noden, wensen, verwachtingen en problemen. Haren hebben hun eigen natuurlijke val die ik graag respecteer door droog te knippen en te kleuren met planten. Hiervoor is het goed bestuderen van de haargroei en gelaatsvorm van groot belang. De klant bekijken in zijn geheel en zijn eigen stijl respecteren vind ik de basis om bewust te gaan verwennen, en hiervoor is een goed adviesgesprek op maat op zijn plaats.

Maison Couleur Skin

De huid is ons grootste orgaan, de grens tussen wat er buiten en binnen gebeurt. Een uitgebreid gesprek over de verzorging ervan is van groot belang als je een optimaal eindresultaat wilt bereiken.

Ook hier geldt de regel de klant te aanzien als één groot geheel. Want onze huid verzorgen houdt veel meer in dan enkel een zalfje smeren. Vooraleer een behandeling van start gaat is het daarom belangrijk om het doel en eindresultaat te bepalen. We bespreken samen jouw noden en wensen, en stellen een behandelplan op indien nodig.

Maison Couleur Make-up
Een mooie make-up valt of staat met een goede huidverzorging en nog beter advies op maat. Voor welke gelegenheid dan ook wil je je graag op je best voelen Charlotte neemt daarom rustig haar tijd om samen met jou de perfecte look te kiezen, te bespreken en af te stemmen, zodat je steeds je stralende zelf blijft.

Een make-up look met zachte producten die toch lang houdt is iets waar ik iedere dag naar streef.

Maison Couleur Green
Benieuwd hoe Charlotte duurzaamheid toepast in haar verwensalon en manier van werken? Of: Ontdek wat Charlotte zoal doet rond duurzaamheid, hoe ze het inzet in haar verwensalon en hoe ze andere mensen met eenvoudige tips wilt inspireren om bewust te gaan verwennen en leven. Of het nu om een lezing, workshop of artikel gaat Charlotte deelt het allemaal heel graag met jou.

Wil je zelf aan de slag met je haar, make-up

of huidverzorging?

Houd dan deze website of de Facebookpagina

van Maison Couleur in de gaten.

Vanaf september geef ik workshops.

Openingsuren:


Enkel op afspraak


Zon, en feestdagen  gesloten
 

0478 73 39 89

Nachtegaalstraat 30

3110 Rotselaar

BE0823.017.383

  • Grey YouTube Icon

© 2016 by Maison Couleur - All rights reserved - Webdesign Move-On design