Algemene voorwaarden

Behandelingen

- Indien je als nieuwe klant een kleur afspraak maakt zonder een advies gesprek, ga ik er van uit dat je de werking van de plantenkleuringen kent en akkoord gaat met het eindresultaat.  Als blijkt dat je tijdens de kleur afspraak toch geen plantenkleuring meer wenst breng ik alsnog het bedrag van 30 euro (kostprijs advies gesprek) in rekening om een deel van de geplande kleur tijd te vergoeden.

- Als er een vermoeden is van allergie of overgevoeligheid vraag ik om eerst een allergie/overgevoeligheidstest te laten doen in het kapsalon ten laatste 24 uur voor de geplande kleur afspraak. Indien je dit niet wilt ben je zelf verantwoordelijk voor een eventuele reactie en worden de volledige kosten van de behandeling  in rekening gebracht. 

 
 
Annuleren of verzetten van je afspraak

Een afspraak 24 uur op voorhand verzetten of annuleren kan enkel telefonisch. 

-  Indien je niet 24 uur van tevoren je afspraak telefonisch annuleert, ben ik genoodzaakt 50% van de behandelkosten in rekening te brengen. Hiervan krijgt u per mail een factuur die zo spoedig mogelijk over te schrijven is, indien dit niet gebeurd krijg je geen toegang meer tot het maken van een afspraak.

Omdat internet, computer en gsm's soms hun kuren hebben is het belangrijk om te weten dat:

-  Wanneer een annulatie via mail, sms of social media gebeurd, deze enkel geldig is wanneer je een bevestiging van ontvangst van Charlotte hebt gekregen. Indien dit niet het geval is vraag ik alsnog telefonisch contact op te nemen om te annuleren. Wanneer dit niet gebeurd breng ik alsnog 50% van de behandelkosten in rekening.

- Hou bewijs van annulatie bij zodat er geen misverstanden kunnen gebeuren.

​-  Bij vertraging graag telefonisch een seintje.

 
 
Aankoop producten

 

​-  Aangekochte producten die gebruikt zijn kunnen niet terug genomen worden tenzij er een productie fout gebeurd is. Deze kunnen enkel geruild worden.

Betalingswijze en voorwaarden

-  Enkel betalen met cash

-  Openstaande facturen worden verwacht ten laatste  binnen de maand na ontvangst betaald te worden.

Auteursrechten
 

- Alle teksten, filmpjes en foto's zijn van Maison Couleur, Charlotte Bossens of anders vermeld. Wil je ze graag delen of zelf gebruiken? Vraag dan eerst toestemming aan mij.